Frustrert!!

I dag skal jeg feire bursdagen min, om enn litt på etterskudd. Fyller om sommeren. Og nå er det så mye å gjøre, støvesuging, kakebaking, tacolaging og diverse at jeg blir rent frustrert. Lite hjelper det at i går var min gode kamerat, som var den første jeg kysset, innom her jeg bor. Og så ender det med at han kysser meg. Og jeg innser bare hvor galt det er, og hvor lite jeg liker han på den måten. Jeg klarer da til slutt å forklare at vi bare er venner, og at jeg ikke vil noe mer med han.

For jeg liker han virkelig ikke på den måten lenger. Om jeg noen gang gjorde det. Jeg er usikker. Men han er min beste venn og en veldig ålreit og snill person. Selv om det finnes et par negative ting om han, som trekker imot å velge han. Så er det også mange ting som ville gjort at jeg ville blitt lykkelig med han. Men det mest negative som trekker mest imot han, er det at det ikke finnes spor av kjemi mellom oss. Før, så hadde jeg ingenting å sammenligne med. Men nå har jeg kysset en annen. Nå vet jeg at det ikke må være sånn som det har vært mellom meg og han.

Men jeg er bare lei og sur og sint akkurat nå. Sint på meg selv for at jeg lot han kysse meg igjen, når jeg hadde bestemt at det ikke skulle skje igjen. 

En fin sang som absolutt ikke har noenting å gjøre med mitt liv:

http://www.youtube.com/watch?v=f3tROimHbuo

Everlasting love..

Skulle ønske jeg ble lykkelig forelsket i en flott mann som også ble forelsket i meg. En jeg hadde god kjemi med i tillegg. Sukk.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hotsjokolade

hotsjokolade

30, Oslo

Jeg har vært kjempekristen hele livet. Først de siste par åra jeg har begynt å leve litt mer løssluppent, selv om jeg fortsatt tror på Gud. Denne bloggen handler om forelskelse og kjærlighet og tanker rundt gutter.

Kategorier

Arkiv

hits