Hva betyr et kyss?

Hva betyr et kyss i dagens samfunn? Jeg er jo ei gammal jomfru. Jeg er 30 år og har bare kyssa to menn i mitt liv. Den første kyssa jeg i slutten av januar i år. Og det resulterte i et nært vennskap som varte i åtte og en halv måned. Det var jeg som hadde vanskeligheter med å gi slipp på han. Ikke fordi jeg var forelsket. Men fordi jeg holdt fast på sentimentaliteten: "Det var jo mitt første kyss. Det måtte jo bety noe." Mitt andre kyss fikk jeg nå den 5. oktober. Altså ikke mitt andre kyss, sånn teknisk, men mitt første kyss med en annen enn den første personen jeg kyssa. Jeg var på diskotek, og hadde drukket, og vi endte opp med å kysse. I etterkant har jeg funnet ut at det mest sannsynlig ikke betydde noe for han. Og han vil tydeligvis ikke ha noe kontakt med meg, mer. Det er litt leit. For selv om jeg ikke var forelska i han som gav meg mitt første kyss, holdt jeg fast på et nært vennskap av sentimentale grunner. Nå, som jeg ble kysset av person nr to, ble jeg betatt. Men jeg betyr ingenting for han. Og jeg er ulykkelig. Betydde virkelig et kyss så lite for han?

 

Nå er det jo jeg som er ekstremt teit. Hvordan kunne jeg finne på å la en dust kysse meg, som jeg aldri hadde truffet før? Og det jeg i tillegg fant ut da jeg kom hjem og googla han på skattelister, (Fornavn og bursdag.) Var at han var gift og hadde to barn. Supert!

 

Jeg hadde et stort behov for å treffe han, for uskyldig å spørre han om han ville bli venn med meg på facebook. Om han kunne gi meg etternavnet sitt og sånt. Jeg ville høre hva han kom til å si. Det kunne jo hende han var skilt eller enkemann. Who knows. Han burde være skilt eller enkemann, når han faktisk kysset meg. Og så ville jeg avvise han. Kjefte på han. Be han oppføre seg bedre mot kona si. Si at det ikke finnes noen unnskyldning. Alt det der hadde fått meg til å føle meg bedre. MYE BEDRE!!!

 

Men vi møttes aldri en gang.

Så lite betydde kysset for han.

 

Sukk.

Så nå går jeg her og er ulykkelig, da.

Én kommentar

kpedersen

25.10.2012 kl.18:07

Life goes on :-)

Skriv en ny kommentar

hotsjokolade

hotsjokolade

30, Oslo

Jeg har vært kjempekristen hele livet. Først de siste par åra jeg har begynt å leve litt mer løssluppent, selv om jeg fortsatt tror på Gud. Denne bloggen handler om forelskelse og kjærlighet og tanker rundt gutter.

Kategorier

Arkiv

hits